Video: 100.000ste Engelstalige gids Local Life

 
Klik op de afbeelding om de video te bekijken

 

Lees verder ≫

Local Life Eindhoven Guide

Uitreiking 100.000e exemplaar Engelstalige Guide

Op vrijdag 14 februari zal op het kantoor van Rots-Vast Groep Eindhoven het 100.000e exemplaar van de Local Life Eindhoven Guide worden uitgereikt aan een nieuwe inwoner van Eindhoven. De pers is hiervoor van harte uitgenodigd. Tijdens het feestelijke moment zal er kort aandacht zijn voor de ontvanger van het 100.000e exemplaar, de Local Life Eindhoven Guide en Rots-Vast Groep Eindhoven. 

Lees verder ≫

Maakt u ons dé winnaar van de nationale succes award?

Lees verder ≫

Franchisenemer aan het woord

Rots-Vast is voor uitbreiding van haar netwerk en dienstverlening altijd op zoek naar gedreven en vakkundige zelfstandige verhuurmakelaars. Op de franchisebeurs van april jl. zijn zij een overeenkomst aangegaan met Robert Kraaij.

Kraaij had reeds een zelfstandig kantoor dat al 10 jaar bestaat met een eigen portefeuille en vaste huurders. Dit bedrijf Rent a House Service deed met 4 man personeel al jaren hetzelfde als Rots-vast. Rots-vast kende hij als concullega in de regio Utrecht. De vestiging aldaar is uit de formule gestapt. Dit beschouwde Kraaij als een enorme kans, die hij heeft onderzocht.

“Bij Rots-Vast kan ik als kleine speler in de markt een veel grotere worden” aldus Kraaij. Klanten die hij al in zijn netwerk had, kon hij meenemen naar Rots-Vast en daar werd zijn kring nog groter. “Mijn eerste weken waren een beetje chaotisch. Een eigen bedrijf hebben en dan nog een extra naam gaan voeren kost veel tijd”. Voor Kraaij ziet geen werkdag er hetzelfde uit: “Iedere dag heeft zijn eigen problemen en uitdagingen. Problemen als wanbetalers of appartementen die niet schoongemaakt achtergelaten worden, moeten toch worden opgelost”. Kraaij is zeer te spreken over de samenwerking met Rots-Vast. “Iedere kleine speler op de markt doet er goed aan dezelfde stap te zetten als ik, Rots-Vast is een geweldige formule om voor te werken, de kosten heb ik binnen 2 maanden terugverdiend!”

Lees verder ≫
Succesvol Huren
  • 70% binnen 4 weken succesvol een woning
  • Grootste aanbod huurwoningen
  • Geen wachtlijst
  • Ontvang nieuwsbrief met nieuwe woningen
Meer weten over huren
Verhuur Veilig

Succesvol Verhuren
  • Vrijblijvend advies over verhuren 
  • Selectie van geschikte huurders
  • Opmaken huurcontract
  • Optioneel beheer
Meer weten over verhuren
Besparen op gas- en elektriciteitkosten?