Ben je op zoek naar een moderne, betaalbare woning in een bruisende stad? Dan is dit jouw kans! Aan de ’t Goylaan in Utrecht worden 56 gloednieuwe sociale huurstudio’s gerealiseerd. Deze studio’s bieden comfortabel en betaalbaar wonen, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Jouw nieuwe studio

De studio’s zijn slim ontworpen en ideaal voor mensen die zelfstandig willen wonen. Elke studio is voorzien van:

  • Moderne keuken – zelf nog te voorzien van apparatuur.
  • Aparte badkamer met toilet – privacy en comfort staan voorop.
  • Stijlvolle vloer – direct klaar voor gebruik!

Deze studio’s zijn perfect voor starters, studenten en werkende professionals die op zoek zijn naar betaalbare woonruimte in Utrecht.

Levendige en groene omgeving

De locatie aan de ’t Goylaan combineert het beste van stad en natuur. In de directe omgeving vind je supermarkten, winkels, sportvoorzieningen en gezellige cafés. Voor ontspanning en natuur kun je terecht in het nabijgelegen Beatrixpark.

Ook ben je met de fiets binnen tien minuten in het bruisende centrum van Utrecht, vol terrassen, winkels en culturele hotspots. Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en via de snelwegen A12 en A27.

Duurzaam en toekomstgericht wonen

De studio’s zijn gebouwd met aandacht voor duurzaamheid en voldoen aan de laatste energie-eisen. Dit betekent niet alleen een bijdrage aan een beter milieu, maar ook lagere energiekosten voor de huurder.

Wonen in Utrecht? Schrijf je nu in!

Met deze 56 sociale huurstudio’s krijg je de kans om betaalbaar in Utrecht te wonen, zonder concessies te doen aan comfort en kwaliteit. Schrijf je nu in en maak kans om binnenkort aan de ’t Goylaan te wonen, op een van de leukste plekken in Utrecht.

Schrijf je in

Vergeet niet: deze studio’s zijn gewild, dus wees er snel bij!